LIGHTNESS

LIGHTNESS

The apartment is designed for a young family in light colours. In the living room the emphasis is made on the mirrored canvas in the form of rain drops. As the family spends a lot of time in the living room the design was created taking into account the maximum comfort.

In the bedroom the central composition is stressed by the mirrors on the sides that allow expanding the space. Particular attention is paid to the velvet upholstery of beds and cabinets.

The glossy contrasting black and white marble is used in the bathroom.

The kitchen has been chosen with white facades in combination with sandy mosaic along the working surface. Mirror inserts on the walls and the glass partition is one of the zoning options.

Wardrobes are carried into the corridor to keep the living space of the apartment more spacious.

Other work studio:

Load more

Any questions? Write to us:

 

×

 

×

 

×