SILVER SKY

SILVER SKY

The interior project of the apartment has been realized for a young couple in silver and light colours.

The living room is divided into two zones: a space for relaxing with a soft sofa and an armchair and a dining area for receiving guests.

The bedroom is realized in pastel shades, the use of mirrors and wallpaper with vertical textures visually expand the space.

The kitchen is designed in neo-classical style. Due to the principle of the angular placement of kitchen units we managed to save the space. A large number of cabinets and drawers is provided in the design of the kitchen for maximum functionality.

The materials in the bathroom are selected in light colours to give the interior more space and light.

Other works by the studio:

Load more

Questions? Write to us:

 

×

 

×

 

×