SUNSHINE

SUNSHINE

The project was designed for a couple who prefer the classic style.

Given that the living room is for family gatherings and communication with guests, the emphasis is put on the bright golden decorations that fill the room with light and vitality. The velvet upholstery of saturated colours has been selected for the sofa and chair, the cabinet furniture is milky white with golden finishing.

According to the wishes of the customer the bedroom is realized in calm colours with natural textures, simple shapes and lines. The attention is focused on the design mirror frame and quilted headboard that emphasizes the style.

Kitchen is made of natural materials with white wooden facades. Dining table and chairs match the overall style of the interior.

The mix of green and white tiles with decorative framing is used in the bathroom design.

Other works by the studio:

Load more

Questions? Write to us:

 

×

 

×

 

×